Incompany trainer worden in het ontginnen van menselijk potentieel

Een unieke opleiding met een unieke aanpak. In 10 maanden word je klaargestoomd om als trainer het verschil te maken in het ontginnen van het menselijk potentieel binnen organisaties. We haalden ons materiaal rechtstreeks uit de bron in Azië en onze hersenwetenschap bij o.a. wetenschappers van Stanford University.

We integreerden materiaal van het Search Inside Yourself programma van Google en creëerden Nederlands enige Mindfulness Based Emotional Intelligence programma (MBE) waarmee we werken binnen grote organisaties in Nederland. Tijdens deze opleiding leer je een 6-delige groepstraining in Mindfulness Based Emotional Intelligence zelfstandig te geven binnen organisaties. Wil je na de opleiding onze HUMAN Fundamentals Training geven in samenwerking met HUMAN Potentials, ga dan na afronding van je opleiding vrijblijvend met ons in gesprek over deelname aan HUMAN Potentials Certified Trainer Community.

Meer ontdekken over deze opleiding? Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de opleiding of alles nog een rustig nalezen? Download dan hier de folder over de opleiding. In de folder lees je meer over studiebelasting en het inhoudelijke programma.

Aanvragen opleidingsbrochure

Webinar

Wil je meer weten over de opleiding. Wij gaven in december een webinar over de HUMAN Fundamentals Trainer Opleiding. Dit webinar werd gegeven door Robert Bridgeman, Guido Wüner en Roy Wenting. Bekijk het webinar hier terug >

Vraag hier de replay aan

Direct inschrijven?

Wil je liever direct inschrijven voor deze opleiding? Dat is mogelijk! Wij sturen je het inschrijfformulier toe. Heb je nog aanvullende vragen neem dan contact op met info@humanpotentials.com.

Aanvragen inschrijfformulier

Wat deelnemers zeggen over deze opleiding

Mindfulness Based Emotional Intelligence als methode

De HUMAN Fundamentals aanpak die je aan organisatieprofessionals leert te doceren is gebaseerd op de Mindfulness Based Emotional Intelligence (MBE) methode. Dit is een door HUMAN Potentials (powered by Bridgeman) opgerichte methode die geaccrediteerd is bij de Vereniging Voor Mindfulness (VVM). Deze methode kenmerkt zich door de combinatie van mindfulness toepassing, wetenschappelijke onderbouwing en ontwikkeling van emotionele intelligentie:

Emotionele intelligentie: Je leert hoe je deelnemers emotionele intelligentie vaardigheden kunt laten ontwikkelen. Denk hierbij aan: meer zelfbewustzijn, zelfmanagement, motivatie, empathie/compassie en sociale vaardigheden. En dit zijn belangrijke vaardigheden voor de leiders van de toekomst.

Mindfulness toepassing: Je leert een trainingsmethodiek die organisatie professionals inspireert en activeert om zelf mindfulness meditatie en technieken toe te passen, zoals: mindfulness meditatie, concentratie meditatie, compassie/empathie meditatie, bewegingsmeditatie etc.. Daarnaast leer je ze omgaan met hindernissen die ze onderweg tegenkomen.

Wetenschappelijke onderbouwing: Je leert de effecten en voordelen van meditatie vanuit wetenschappelijke onderzoeken op inspirerende wijze te delen. Bronnen o.a.: Stanford University, Harvard University en Google’s Search Inside Yourself programma. Daarbij worden ook verbanden gelegd tussen mindfulness meditatie en de voordelen hiervan op het ontwikkelen van emotionele intelligentie.

Het opleidingsteam

Roy Wenting Creative & Business Development Director Lees verder
Robert Bridgeman Visionary Director Lees verder
Marleen van den Hout Gastdocent HUMAN Fundamentals Trainer Opleiding Lees verder
Johan Noorloos Gastdocent HUMAN Fundamentals Trainer Opleiding Lees verder
Guido Wüner Opleidingscoördinator HUMAN Fundamentals Trainer Opleiding Lees verder
Altazar Rossiter Gastdocent HUMAN Fundamentals Trainer Opleiding Lees verder
Christel Rombouts Gastdocent Hersenwetenschap & Mindfulness trainer Lees verder
Niels van der Laak Trainer & Coach Lees verder

Data opleiding

Deze 10 maanden durende opleiding bestaat uit 10 lesdagen, gegeven in 5 blokken van 2 dagen. De blokken bestaan uit een donderdag en vrijdag van 9:00 – 17:00:

We starten in september met een nieuwe groep. Mail naar info@humanpotentials.com als wij je op de hoogte moeten houden van de nieuwe data.

 

Investering

De investering in deze opleiding bedraagt € 4.250,- excl. BTW.* Deze kosten zijn inclusief:

 • 10 volledig verzorgde trainingsdagen op een centrale plaats in Nederland, verzorgd door ons team van trainers en gastdocenten;
 • 6 dagen online HUMAN Fundamentals Training incl. bijhorende online academy en werkboek;
 • Examinering en certificering in het laatste blok;
 • Vegetarische lunch tijdens de opleidingsdagen;
 • Thee en water tijdens de opleidingsdagen;
 • 4 mentoringgesprekken tussen elk van de blokken(maximaal 1 uur per gesprek);
 • Onderdeel uitmaken van een tribe met zelf in te plannen intervisiemomenten;
 • 2 supervisies met jouw tribe onder begeleiding van een mentor;
 • Een persoonlijke buddy/co-deelnemer;
 • Online database met wetenschappelijke artikelen;
 • Notitieboekje;
 • Online inspiratie & instructie video’s;
 • Enkele Q&A webinars tijdens de opleiding;
 • Een direct bruikbaar trainingsformat voor introductieworkshop en 6-deligetraining;
 • Een besloten Facebook groep voor de opleidingdeelnemers.

Deze kosten zijn exclusief:

 • Eventuele reis-enverblijfskosten;
 • Verdiepende studieboeken(+/-€100);
 • Eventueel extra begeleiding(indien gewenst);
 • De voor certificering verplichte 7 of 10-daagse stilteretraite.

De investering voor deze opleiding is aan een jaarlijkse prijsverhoging onderhevig. Groepen starten bij een minimumaantal van 12 inschrijvingen. Maximaal aantal deelnemers is 20.

* De opleiding gaat hoe dan ook door vanaf 12 deelnemers. Mocht het fysiek bijeenkomen op de trainingsdagen niet mogelijk zijn vanwege de dan eventueel nog geldende COVID-19 maatregelen gaat de opleiding online gewoon door. Ook je stageopdracht, het geven van je eigen training tijdens de opleiding, mag je dan in een online groep doen. In zo’n ongewenst maar wel mogelijk te voorzien geval maken wij geen kosten voor de locatie, reizen en verblijf voor trainers en lunch/thee/water. Daarom bieden we je per training dag die online plaatsvindt een korting aan van € 60,- op de totale investering van de opleiding.

De trainingslocatie

Rust en balans te midden van een turbulente omgeving. Dat brengen we binnen organisaties met de HUMAN Fundamentals training. De trainingsdagen worden gegeven bij HeartHouse in Bussum. Voor de opleidingsdag op 16 april wijken wij eenmalig uit naar De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam van Johan Noorloos, die ook als gastdocent op het programma staat.

 

Heart House Bussum

ONZE KLANTEN

HUMAN Potentials werkt voor uiteenlopende grote organisaties in o.a. FMCG, ICT, media, zorg, energie, overheid en financiële instellingen. De gemene deler van organisaties die voor ons kiezen is dat zij bewust investeren in een werkklimaat van zelfbewuste, mentaal vitale en veerkrachtige medewerkers. Duurzame inzetbaarheid ingekleurd met een ‘resilient’ mindset en zelfregie over werkgeluk.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl