HUMAN Potentials

De werkplek als een plek voor ontplooiing, als een omgeving om het beste uit jezelf te halen. HUMAN Potentials bouwt werkklimaten waar medewerkers hun potentie realiseren door bewustzijnsgroei. Daarom geloven we niet in de traditionele aanpak van Human Resources alleen. HUMAN Potentials bouwt aan menselijk kapitaal door de maximale potentie en persoonlijk leiderschap van professionals te realiseren. Inclusief het werkklimaat wat daar voor nodig is. Gevolg: minder verzuim, verloop en burn-outs en meer werkgeluk!

Brein optimalisatie

Hersenwetenschap toont aan dat ons brein neuroplastisch en dus trainbaar is! Gedachtenmanagement, stress reductie, ad hoc ontspanning, focus, mentale scherpte, ze zijn allemaal te trainen. HUMAN Potentials trainingen optimaliseren het gebruik van je brein en zenuwstelsel. Zowel de wetenschappelijke onderbouwing als het opdoen van persoonlijke ervaring waarborgt toepassing vanuit overtuiging. En dat zorgt voor blijvende resultaten.

Emotionele Intelligentie

Onze trainingen zijn gebaseerd op de Google Search Inside Yourself en Mindfulness Based Emotional Intelligence methoden. Ze vergroten sociale vaardigheden door toename van zelfbewustzijn, zelfmanagement, empathie en motivatie. HUMAN Potentials bouwt aan emotionele en mentale vitaliteit van professionals. Daarmee vergroten we persoonlijk leiderschap en voeden we duurzame inzetbaarheid, ook in situaties of teams met uitdagingen.

Aanpak op maat

De HUMAN Potentials bouwstenen helpen professionals in organisaties te transformeren naar bewuste, vitale en veerkrachtige werknemers. De inzet, volgtijdelijkheid, frequentie en mate van eigen beheer (na train the trainer) of uitbesteden van deze bouwstenen is uniek. Samen met u bepalen we een aanpak op maat. Een aanpak die voor jouw organisatie werkt. Daarmee mobiliseren we niet alleen persoonlijke transformaties maar waarborgen een bewuster werkklimaat dat motiveert.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP.

Contactformulier HUMAN Potentials

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl