Trainer & Coach

De meeste mensen hebben een life changing moment nodig voordat ze wakker worden. Toen Aizo op een punt aankwam waarin zijn relatie stuk liep, zijn beste vriend en zakenpartner uit zijn leven verdween kwam het moment dat hij na een aantal nachten niet of nauwelijks te hebben geslapen iets ging doen dat hij daarvoor eigenlijk nooit deed, namelijk een boek lezen. Op zoek naar een boek trof hij op de middelste plank van de boekenkast 1 boek aan: Flow en de Kunst van het zakendoen van Jan Bommerez. In no time had hij de eerste 100 bladzijden gelezen met tranen over zijn wangen. Het feest der (h)erkenning. Na dit boek volgden er veel meer, zoals Think & Grow Rich en de Kracht van het Nu. De spirituele reis was begonnen. Er volgende vele opleidingen, workshops, seminars. Uiteindelijk kwam hij terecht in het Bridgeman Jaarprogramma. Een ding is wel duidelijk: het moet anders en het kan ook anders. De mens heeft zoveel meer potentieel. Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. Het is de verbinding waar vanuit je duurzaam kunt samenwerken en zakendoen.

Wat raakte hem zo in Flow en de kunst van het zakendoen? Al vroeg jaagde hij zijn dromen na, zonder dat hij er veel moeite voor deed. Na te hebben gewerkt voor een commercial-productiebedrijf en populair “commercieel” radiostation kwam hij bij VNU, toen een grote wereldwijde uitgeverij. Daar ontwikkelde hij zich snel van account manager tot uitgever. Hij deed de dingen net even anders dan zijn collega’s. In het boek van Bommerez las hij, dat hij daarin niet de enige was. Dat smaakte naar meer. Wat is de succesformule? Hoe kun je ook in een zakelijke omgeving zorgen dat je in de juiste flow blijft? De basis van elke groei is persoonlijke groei. Dat geldt dus ook voor zakelijke groei. In de regio Randmeren bouwde hij een ondernemers-platform, waarbij de gedachte van altijd blijven leren een belangrijke rol speelde. Hij organiseerde kennis-(ontbijt)sessies, gaf een magazine uit en hield ieder kwartaal thematische bijeenkomsten.

Binnen HUMAN Potentials is Aizo Trainer & Coach. Hij is onder andere gecertificeerd Bridgeman Transformatie Coach, heeft veel ervaring met communicatiestijlen en teamdynamiek en heeft o.a. via de Baak trainingen gegeven in Persoonlijke Effectiviteit aan aanstormend talent van organisaties als Shell, AKZO-Nobel en Rijkswaterstaat.

Terug naar team
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl