Trainer & Coach

Bas groeide op in de horeca. Hij ontdekte de kracht van spiritualiteit op zijn 15e en van meditatie op zijn 23ste. In die tijd was er nog weinig wetenschappelijk onderzoek hiernaar of gelijkgestemden via sociale media. De daaropvolgende 25 jaren conformeerde hij zich aan het ‘normale leven’ en smeulde dit innerlijke vuur vrolijk verder. Een wereldse reis van zelf actualisatie was het gevolg. Zoals zijn moeder ooit zei; ‘als het de bedoeling was geweest om onszelf alleen maar te realiseren, dan waren we wel in India geboren’.

Zo werkte hij achtereenvolgens in de jeugdhulpverlening, de Retail en de laatste 8 jaar in het bank- en verzekeringswezen. Na vier grote reorganisaties kruiste meditatie zijn pad weer. Nu wél wetenschappelijk onderbouwd en bovendien omarmd door vele bedrijven en universiteiten. Het voelde als de (tweede) kans van zijn leven hier zijn levenswerk van te maken. Sinds 2014 helpt hij mensen uitdrukking te geven aan hun diepste weten. Door coaching en training, aan particulieren, op scholen en binnen bedrijven.

Bas zijn passie is mensen te herinneren aan hun ontspannen staat, juist wanneer er in stressvolle periodes gepresteerd moet worden. Sinds 2015 is hij verbonden aan Bridgeman. Hij doorliep er de programma’s en opleidingen en nam deel aan de organisatie ervan. Tevens begeleidde hij er naast zijn eigen retraites ook die van hen. Hij was ook betrokken bij Bridgeman in business, nu Human Potentials, en zakelijke mindfulness en brainhack trainingen, onder andere bij verschillende Waterschappen, Engie, Rijksvastgoed, in het onderwijs en in samenwerking met arbodiensten. Daarnaast is hij koude trainer, waarbij hij mensen helpt uit hun comfortzone te stappen en ongekende vermogens van zichzelf te ontdekken.

Terug naar team
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl