Trainer & Coach

Al meer dan dertig jaar is Elly werkzaam in de journalistiek, als trainer en cabaretière. Grondige research, aandacht en verdieping zijn van essentieel belang bij het schrijven van een boeiend artikel of spelen van een ludiek theaterprogramma. Een groot publiek bereiken, trainen en entertainen is haar voornaamste doel. Gedreven door nieuwsgierigheid, besloot ze acht jaar geleden op zoek te gaan naar de essentie van haar eigen bestaan. Wie ben ik en wat heb ik hier werkelijk te doen? Een zoektocht die resulteerde in verschillende cursussen, retraites, masterclasses, workshops, trainingen en opleidingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Met name de MBE Meditatie- en Transformatietrainer opleiding van Bridgeman waren life changing en koersbepalend voor haar carrière als theatermaker en trainer-coach.

Als uitgever van B2B-, bedrijfs-, en sportmagazines werd ze een veelgevraagd dagvoorzitter en spreker tijdens netwerkbijeenkomsten. Ze interviewde artiesten, kunstenaars, topsporters, politici en ondernemers in het binnen- en buitenland. Naast het spelen van theatervoorstellingen en het geven van lezingen, begeleidt ze cabaretiers bij het ontwikkelen van hun programma’s en traint ze coaches, managers en ondernemers in het geven van toespraken, presentaties en Tedtalks.

Haar podiumervaring, humor, journalistieke achtergrond, mensenkennis, coachtechnieken en een enorme drive om mensen in hun kracht te zetten, vormen een solide basis voor de unieke training die ze speciaal voor het bedrijfsleven heeft ontwikkeld. Spreken zonder angst en schaamte, vanuit authenticiteit en gebruik makend van aanwezig potentieel en unieke kwaliteiten.

Terug naar team
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl