Trainer & coach

Femmy heeft de afgelopen 15 jaar ruim onderzoek gedaan en diverse opleidingen gevolgd op het gebied van bewustwording, op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Op deze gebieden werkt zij met eeuwen oude en moderne technieken vanuit haar coach praktijk in Amsterdam.

Zij is 14 jaar actief geweest in verschillende functies in de entertainment branche op het gebied van ontwikkeling, Hospitality, Operation en Change management. Naast de coachopleiding, MBE meditatie trainersopleiding en de diverse trainingen/workshops binnen Bridgeman te hebben gevolgd, is Femmy in 2016 als mentor betrokken geweest bij de Transformatie Coachopleiding. Daarnaast is zij Raja yoga docente, burn-out coach en familie- en organisatie opsteller. In 2020 hoopt Femmy haar opleiding voor Hypnotherapeut af te ronden.

De missie van Femmy is om medewerkers binnen bedrijven te begeleiden naar lichter, gelukkiger en stressvrijer werken. Als Management coach is zij gespecialiseerd in de begeleiding bij stressreductie en persoonlijke ontwikkeling. Voor een stuk verdieping werkt Femmy graag in 1 op 1 sessies en/of kleine groepstrainingen. Intussen heeft zij mogen samenwerken met o.a. Holland Casino, St. Maatvast en Sanquin bloedvoorziening.

Terug naar team
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl