Opleidingscoördinator HUMAN Fundamentals Trainer Opleiding

Trainer in MBSR, Workplace MT, Theory-U en ACT

Guido is ruim 12 jaar boeddhistisch student, zijn belangrijkste leraar is Tulku Lobsang Rinpoche. Daarnaast heeft hij directe initiaties en lessen gehad van o.a. H.H. Dalai Lama, Thich Nhat Hanh, Daniel Siegel. Hij is gecertificeerd MBSR mindfulness en WorkplaceMT trainer, Theory-U en ACT coach. Hij leidt daarnaast docenten op in Tibetaanse yoga en verschillende meditatievormen (Tantrayana).

Sinds hij in 2008 zijn 2 bedrijven in de financiële sector verkocht, is hij zich meer gaan ontwikkelen in psychologie, mindfulness en boeddhisme. Guido is betrokken bij de opleiding als trainer, mentor en inhoudelijk expert. Als trainer en organisatieadviseur helpt hij bedrijven op het vlak van commercie, CX en organisatiecultuur. Hij is corporate businesscoach en combineert dat met zijn ACT-psychologie en mindfulness expertise.

Guido wilt de wereld een stuk mooier maken, door bedrijven op een bewuste manier in hun juiste kracht te zetten. Hij geeft meerdere MBSR trainingen en MBP’s bij verschillende organisaties zoals Obvion Bank, Gemeente Rotterdam, HERE.com en Total N.V..

Terug naar team
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl