Trainer & Coach

Hans kwam pas op latere leeftijd in aanraking met spiritualiteit. Maar daar was wel een ‘shock’ voor nodig. De klap kwam toen hij te maken kreeg met boventalligheid, gezondheidsklachten en tegen een burn-out aan zat. Door zijn vrouw kwam hij op het spoor van spiritualiteit. Wat volgde waren cursussen en opleidingen in energiewerk en bewustwording. Het heeft hem veel gebracht en hij heeft zijn passie gevonden. Sindsdien leeft hij lichter. Hij heeft een praktijk in Leusden en gebruikt al zijn ervaring en de technieken die hij heeft geleerd bij het begeleiden van zijn cliënten.

Hij werkt ruim dertig jaar in de financiële sector in verschillende functies. Zijn loopbaan kenmerkt zich door een aaneenschakeling van fusies, centralisaties, decentralisaties en reorganisaties. Bij Bridgeman is hij geschoold tot Transformatiecoach volgens de Bridgeman Methode. Door het toepassen van deze coachvorm is hij in staat om diepgaande energetische blokkades te doorzien en te ontwortelen vanuit de kern. Hierbij maakt hij gebruik van diverse technieken die hij heeft geleerd tijdens de regressie en reïncarnatie opleiding en als mentor-coach bij de Bridgeman organisatie tijdens events, jaarprogramma’s en retraites. Naast zijn werk als coach is hij erkend Touch of Matrix therapeut, ingewijd als REIKI Master en opgeleid tot Mindfulness Meditatietrainer voor bedrijven en particulieren. Hij is gecertificeerd trainer en aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness.

Vanuit zijn eigenpraktijk heeft hij al veel mensen geholpen om te ontdekken wie ze nu werkelijk zijn en wat ze te doen hebben op deze planeet. Maar hij vindt het belangrijker dat ze zelf, met een aantal eenvoudige tools, veranderingen kunnen doorvoeren, waardoor ze gaan inzien waartoe ze in staat zijn en bewuster en lichter kunnen leven. Binnen de organisatie waar hij werkt inspireert hij collega’s om bezig te zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Hij is als coach verbonden aan het intern coachnetwerk en coach collega’s met onderwerpen als werkstress, balans werk en privé en geef hij Mindfulness trainingen. Momenteel organiseert hij on-line Mindfulness sessies voor ruim 400 collega’s.

Terug naar team
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl