Trainer & Coach

Als jonge jongen gaf hij op zijn crossfiets BMX-freestyle shows op het hoogste niveau. Daarna reisde hij de wereld over en was hij langs vele kusten werkzaam als surfleraar. Na het volgen van de Bridgeman coachopleiding veranderde zijn kijk op het leven compleet. Menno leert nog elke dag en wil zijn kennis en ervaring graag delen.

Inspireren oftewel ‘in spirit zijn’ is wat Menno doet. Of dit nu is als coach, mindfulness meditatie trainer of spreker. Door zijn authentieke persoonlijkheid en krachtige aanwezigheid weet hij mensen te bereiken en datgene te raken waardoor ruimte ontstaat voor bewustzijn en verandering. In zijn centrum Ravitatie geeft hij dagelijks les over bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast organiseert hij events, retraites en doet hij veel sjamanistisch werk. Hij gebruikt naast zijn mooie verhalen ook tools zoals ijsbaden en vuurlopen om deelnemers uit hun comfortzone te krijgen zodat zij ervaren kunnen dat zij tot veel meer in staat zijn dan dat hun mind hen vertelt.

Menno kent de zowel de dynamiek van het bedrijfsleven als het leven van vrijbuiter. Sinds 2015 is Menno betrokken bij Bridgeman en begeleidde hij talloze events en retraites. Menno inspireerde medewerkers van onder andere Fokker in bewustwording en leiderschap, verschillende gemeenten waaronder Den Haag, Rotterdam en Amersfoort, grote en kleine ondernemers in het Westland en hij is als spiritueel leraar verbonden aan verslavingskliniek Triora.

Terug naar team
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl