Trainer & Coach

Zijn deelname meer als 10 jaar geleden aan de Alpe d’HuZes was voor Robert het vertrekpunt van zijn innerlijke reis naar betekenis en verbinding. Zijn ‘harde’ en meer zakelijke kijk op mensen en organisaties transformeerde daarmee naar een holistisch – een allesomvattend – mens- en organisatiebeeld. Hoofd, handen èn hart. Hij volgde de MBE meditatie opleiding, volgde Vipassana retraites, is stress- en burn-out coach (volgens de CSR-methode), EFT, NLP-coach en biofeedback therapeut. Robert laat zich inspireren door bronnen uit de filosofie, psychologie, antropologie, ecologie, economie en transitiekunde. Vervolgens vertaalt hij deze naar de dagelijkse praktijk.

Robert is trainer en executive coach op het gebied van persoonlijk leiderschap en 21st century skills. Hij heeft kennis van en (leidinggevende) ervaring in (semi) overheidsorganisaties, woningcorporaties, MKB-bedrijven en corporate bedrijven. Opdrachtgevers kenmerken hem als ‘critical friend’.

De missie van Robert is – via de ontwikkeling van emotionele intelligentie – ondernemers en directies bewuster te maken van hun eigen leiderschapsgedrag. De transitie naar een toekomstbestendige en betekenisvolle organisatie en de persoonlijke transformatie van angst naar vertrouwen. Van welvaart voor enkelen naar welzijn en geluk voor vele.

Terug naar team
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl