Creative & Business Development Director

Trainer in alle Human Potentials programma’s

Roy stond de afgelopen 15 jaar met één voet in de corporate wereld en met één voet in de wereld van yoga, meditatie en mindfulness. Hij bracht een kleine 3 jaar door in kloosters, ashrams en yoga- en meditatiescholen in Thailand, India en Nepal, heeft ruim 5.000 uur yoga- en meditatie ervaring opgedaan en heeft zijn eigen yoga- en meditatiecentrum in Breda.

Hij werkte als in- en extern business development consultant voor uiteenlopende organisaties in hospitality, medische hulpmiddelen, logistiek, financiële dienstverlening en woningcorporaties, altijd op het snijvlak van klantvraag en conceptontwikkeling.

Roy’s passie is om meer bewustzijn in bedrijven te brengen. Roy is sinds 2016 trainer bij Bridgeman in Business (voorloper van Human Potentials) en trainde ruim 1.000 medewerkers van o.a. RTL, Engie, SAP, Openbaar Ministerie, Nestlé en Rijksvastgoedbedrijf. Roy is sinds 2019 ook Creative & Business Development Director bij Human Potentials en trainer en mentor in de HUMAN Fundamentals Trainer Opleiding.

Terug naar team
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl